Så här raderar du din Astroneer-server

Att radera en Astroneer-server tar bort dess nuvarande data så att spelet kan börja om. Detta är inte en selektiv återställning av en spelares framsteg, så skapa en fungerande säkerhetskopia först om du kan behöva den befintliga sparfilen.

Varning: En radering kan inte ångras utan en användbar säkerhetskopia.
  1. Öppna din Astroneer-server i kontrollpanelen.
  2. Skapa en säkerhetskopia och vänta tills den är klar, stoppa sedan servern.
  3. Klicka på Wipe Server.
  4. Läs raderingsvarningen, kryssa i Are you sure? och klicka på Execute.

    Astroneer Wipe Server confirmation form

  5. Vänta tills raderingsuppgiften är klar, starta sedan servern.
  6. Anslut och bekräfta att ett nytt spel har skapats.

Om du bara vill återställa nyligen gjort framsteg, återställ en säkerhetskopia istället för att radera servern.

  • 0 användare blev hjälpta av detta svar
Hjälpte svaret dig?

Relaterade artiklar

Konfigurera din Astroneer-server

Astroneer lagrar sina inställningar för hostade servrar i AstroServerSettings.ini. Stoppa alltid...

Ansluta till din Astroneer-server

Lägg till en dedikerad Astroneer-server från spelets Dedicated Servers-meny med hjälp av...

Hur du ändrar namnet på din Astroneer-server

Ange ett tydligt Astroneer-servernamn så att du och andra spelare kan känna igen det i listan...

Hur du ställer in eller tar bort ett lösenord på din Astroneer-server

Ett Astroneer-anslutningslösenord håller servern privat. Det är separat från konsollösenordet och...

Hur du ställer in ägaren för din Astroneer-server

Astroneer-serverns ägare kan hantera den dedikerade servern inifrån spelet. Ställ in OwnerName...