Hur du rensar din Dark and Light-server

Skriv ut
  • 0

En wipe tar permanent bort Dark and Light:s sparade data så att servern kan skapa en ny värld. Ta först en fungerande säkerhetskopia om det finns något du kan behöva senare.

  1. Öppna tjänsten, stoppa servern och skapa en säkerhetskopia.
  2. Klicka på Wipe Server.
  3. Markera Wipe the world? för en ny värld, eller Remove ALL saved data? bara när du tänker ta bort samtliga sparfiler.

    Dark and Light Wipe Server-alternativ för världen eller alla sparade data

  4. Bekräfta det valda alternativet, markera Are you sure? och klicka på Execute.
  5. Vänta tills uppgiften är klar, starta sedan servern och kontrollera att en ny värld laddas.

Välj inte alternativet för att ta bort alla sparade data vid en rutinmässig världsåterställning. En wipe kan inte ångras utan en användbar säkerhetskopia.


Hjälpte svaret dig?

Relaterade artiklar

«Tillbaka

Follow us on Social Media

Stay in the loop! Follow our social media accounts and stay up-to-date with the latest news, announcements, tips & tricks and behind-the-scenes insights!