Återställ en backup när du behöver rulla tillbaka Enshrouded-servern efter en misslyckad uppdatering, oavsiktlig filredigering, oönskad radering, trasig sparfiluppladdning eller konfigurationsändring som inte fungerade som förväntat. Återställning ersätter de aktuella serverfilerna med den valda backupen, så var noga med att välja rätt återställningspunkt.
Om du också vill behålla den nuvarande världen, ta en ny backup eller ladda ner filerna innan du återställer en äldre backup. Återställning är en återställningsåtgärd, inte en sammanslagning; aktuella filer kan skrivas över av den backup du väljer.
- Öppna din Enshrouded-server i kontrollpanelen.
- Stoppa servern.
- Klicka på Återställ Backup.

- Välj den backup du vill återställa från dropdown-menyn.

- Kryssa i Är du säker?.
- Klicka på Utför och vänta tills återställningsuppgiften är klar.
- Starta servern och testa världen.
Om du återställer för att en nylig ändring bröt servern, upprepa inte samma ändring förrän du vet vad som orsakade problemet. Om den återställda världen inte är den du förväntade dig, stoppa servern och återställ en annan backup innan du gör fler ändringar.
