En återställning återför tjänsten till filerna i en tidsstämplad backup. Världens framsteg och konfigurationsändringar som gjorts efter den tidpunkten kan gå förlorade.
- Stoppa servern och skapa en aktuell backup om du kan behöva ångra återställningen.
- Klicka på Återställ backup.
- Välj önskat arkiv.

- Markera Är du säker?, klicka på Utför och vänta tills uppgiften är klar.
- Starta servern och anslut för att bekräfta att den förväntade sparplatsen och världen har laddats.
Om fel värld visas, kontrollera värdet för slot i server.cfg innan du återställer ett annat arkiv.
