En återställning ersätter de nuvarande serverfilerna med den valda säkerhetskopian. Konfigurations- och pluginändringar som gjorts efter att det arkivet skapades kommer att gå förlorade.
- Stoppa servern och skapa en aktuell säkerhetskopia om du kan behöva ångra återställningen.
- Klicka på Återställ säkerhetskopia.
- Välj det daterade ZIP-arkivet, bocka i Är du säker? och klicka på Utför.

- Vänta tills uppgiften är klar, starta sedan servern och testa den.
Starta inte tjänsten medan återställningen pågår.
