Ett live-test bekräftade att Restore Backup återställde den ursprungliga dedicatedserver.cfg byte för byte. Skapa en backup innan du ändrar världen, svårighetsgraden eller serverkonfigurationen.
- Stoppa servern och klicka på Backup Server.

- Bekräfta åtgärden och vänta tills backup-uppgiften är klar.
För att återställa, låt tjänsten vara stoppad, klicka på Restore Backup, välj önskat arkiv (daterat), markera Are you sure? och klicka på Execute.

Starta servern efter att uppgiften slutförts och kontrollera att världen och inställningarna är som förväntat. Vid en större migrering, ladda även ner Endnight/SonsOfTheForestDS via SFTP så att du behåller en fristående kopia av konfigurationen och sparfilerna.
