Metod 1:
Rensa data från din server:
- Logga in på din kontrollpanel
- Stoppa din server
- Klicka på tjänsten du vill rensa
- Klicka på knappen `file manager`
- Bläddra till mappen /Saved/
För att ta bort din värld, gör följande:
- Bläddra till /cubeservers/cubeworld_Light
- Ta bort mappen som innehåller det nuvarande namnet på din värld
För att ta bort serverns stammedata, gör följande:
- Bläddra till /cubeservers/cubeworld_Light
- Ta bort mappen tribes
För att ta bort serverns spelardata, gör följande:
- Ta bort mappen SavedArks
Metod 2:
Rensa data från din server:
- Logga in på din kontrollpanel
- Klicka på tjänsten du vill rensa
- Klicka på knappen ‘wipe server’
- Nu kan du välja vad du vill rensa från servern.
- Klicka på utför, och servern är nu rensad.
OBS: Denna funktion kommer att ta bort all data du anger, se till att säkerhetskopiera först. När det är raderat, kommer det aldrig tillbaka utan en säkerhetskopia.
