Stoppa din server, klicka sedan på filhanteraren i kontrollpanelen
- Bläddra till /Saved/ katalogen och byt namn på eller ta bort den nuvarande game.db-filen
- Hitta databasen du vill återställa till, t.ex. game_backup_1.db och byt namn på den till game.db
- Slutligen, ta bort game.db-shm-filen och game.db-wal-filerna
När du nu startar upp din server kommer kartan att återställas till en tidigare version.
