Att rensa en Conan Exiles-server tar bort sparad världsdata så att servern kan generera en ny värld. Detta raderar spelarframsteg, byggnader, NPC-ändringar och annat sparat tillstånd om du inte återställer från en säkerhetskopia.
- Meddela spelarna att servern kommer att vara offline medan rensningen pågår.
- Öppna din Conan Exiles-server i kontrollpanelen.
- Klicka först på Säkerhetskopiera servern om du kan behöva den nuvarande världen senare.
- Klicka på Rensa servern.
- Läs varningen, bocka i Är du säker? först när du verkligen är redo, och klicka sedan på Utför.
- Vänta tills uppgiften är klar och starta sedan servern.

Manuell rensning av världen
Om du bara behöver ta bort Conan Exiles världsdatabas, stoppa servern och använd Filhanteraren för att ta bort de aktiva databasfilerna från Saved.
game_0.dbgame_0.db-shmgame_0.db-wal
Behåll eller ladda ner game_0_backup_*.db-filerna om du kan behöva återställa senare. Om du är osäker på vilken rensningsmetod du ska använda, skicka in en supportticket innan du kör den.