Rensa data från din server:
- Logga in på din kontrollpanel
- Klicka på tjänsten du vill rensa
- Klicka på knappen ‘rensa server’
- Nu kan du välja vad du vill rensa från servern.
- Klicka på utför, och servern är nu rensad!
Â
OBS: Denna funktion kommer att ta bort all data du anger, se till att säkerhetskopiera först. När det är raderat, kommer det aldrig tillbaka utan en säkerhetskopia.
