Att återställa världen tar bort den aktuella Dragonwilds-världsfilen och låter servern generera eller ladda en ny värld.
Utför endast en radering av världen när du är säker. Om du bara vill byta till en annan sparad värld, använd istället detta: Hur du byter vilken värld din Dragonwilds-server kör.
Återställ världen
- Ta en säkerhetskopia först om du kan vilja få tillbaka den gamla världen.
- Stoppa servern.
- Klicka på Wipe World i vänstermenyn.

- Bekräfta åtgärden om panelen ber dig köra skriptet.
- Starta servern.
Innan du ändrar inställningar
Skapa en säkerhetskopia innan du ändrar värld-, karta-, säkerhets- eller spelinställningar på en aktiv Dragonwilds-server. Vissa inställningar gäller först efter en omstart, och vissa påverkar endast nygenererade världar.
Verifiera ändringen
Efter att du sparat, starta om servern och kontrollera konsolen efter fel. Anslut till servern eller be en spelare att testa det ändrade beteendet innan du gör fler ändringar.