Att återställa en Windrose-backup ersätter de nuvarande serverfilerna med filerna från den valda backupen. Ta först en ny backup om det finns något på servern du vill behålla: Hur du säkerhetskopierar din Windrose-server.
Återställ en backup
- Öppna din Windrose-server i kontrollpanelen och klicka sedan på Återställ backup i menyn till vänster.
- Välj den backup du vill återställa från rullgardinslistan.
- Kryssa i Är du säker?, klicka sedan på Utför.

- Vänta tills återställningen är klar och starta sedan servern igen.
Om backupen du behöver inte finns med i listan, skicka in en supportförfrågan så kan vi kontrollera vilka backuper som finns tillgängliga.
